Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(75)
1 2 3 4 5 6 7 8
(55) simone
donderdag, 31 oktober 2013 12:29
email

Gisteren 30/10 in de wite Markies geweest.De witte markies is een topzaak!. Het personeel is gastvrij, klantvreindelijk, creatief en kundig!
Nav mijn wensen werd een jurk gepakt, gepast en hij was het gewoon! perfect!!
Super bedankt en tot de volgende keer.

(54) Alida Winter
zondag, 20 oktober 2013 22:05
email

In de winkel geweest met een goede vriendin. Amazing. Goede service, en bij deze bedankt voor de goede tips. De keuze is gemaakt.

(53) Olga Onderdelinden
zondag, 22 september 2013 10:30
email

Gisteren bij jullie in de winkel geweest met mn dochter en dr schoonmoeder en dr vriendin. Wat een service en klantvriendelijkheid geweldig helemaal top die warmte.

(52) Dorothy Bakker
zondag, 15 september 2013 07:23
url  email

Dames, ik wil je even bedanken. Wij hebben gisterenmiddag een geweldige middag bij jullie gehad. Wat een geweldige vrouwen zijn jullie. Soraya is super gelukkig met haar droomjurk. Ook de reactie die ik krijg op facebook, nadat ik de foto van Soraya en Mary heb geplaatst zijn zo leuk. Mensen hebben een totaal verkeerd beeld van de zaak van Mary denken dat je de loterij moet winnen voordat je bij Mary een jurk kan kopen. Maar De Witte Markies is een zaak voor ieder budget. Nu maar wachten tot de jurk binnen is en wij weer gezellig langs kunnen komen. Nogmaals BEDANKT!!

(51) Katell Blokhuis-Gourmelen
woensdag, 21 augustus 2013 14:54
email

Beste Mary en natuurlijk ook de andere dames,

Ik wil jullie bedanken voor jullie mooie werk. Ik vond mijn jurk prachtig! 
Graag wil ik ook foto's van de jurk op die fantastische dag in Frankrijk naar jullie toe sturen! Graag wil ik jullie emailadres hebben.

Nogmaals bedankt!


Katell (de Française ;-))

(50) Karin ten Boekel
vrijdag, 16 augustus 2013 17:48
email

Vandaag heb ik Mary voor de tweede keer in mijn leven gebeld voor een mooie trouwjurk. Ik ga voor de tweede keer trouwen en wil een nu een jurk die iets meer ingetogen is. Mary heeft mij verzekerd dat het ook dit keer weer goed komt en daar geloof ik ook zeker in! Morgen heeft ze de koffie weer voor me klaar staan en het zal weer eens feestje worden om een jurk uit te zoeken bij de Witte Markies!
Ik kan niet wachten, tot morgen lieve dames!
Karin xxx

(49) Marcia Wismeijer -van Vegten
maandag, 12 augustus 2013 09:41
email

Lieve Mary en natuurlijk ook de andere dames,
Bij deze wil ik jullie allemaal als nog enorm bedanken voor het "redden" van mijn bruidsjapon en het feest er naar toe :)
Na de trieste mededeling van de witte Swaen was één telefoontje naar jullie genoeg ... ik had er weer zin in en weer het vertrouwen gekregen dat alles als nog goed kwam .. Bij aankomst bij de Witte Markies werden we met open armen ontvangen en was het meteen zoals het moest zijn, iedereen genoot en jullie waren allemaal zo aardig en attent.....heerlijk om daar als aanstaande bruid te mogen zijn!
Het feestje kon helemaal niet meer stuk toen ook Marco nog in de winkel aanwezig was .... hoe leuk was dat :)
De 2e keer passen en ophalen was net zo leuk als de eerste keer, weer met open armen ontvangen en alles adviezen waren top, prachtige jurk en ontzettend veel reacties gehad op mijn mooie sluier en bijpassende sieraden:) en dat terwijl ik eerst geen sluier wilde ....
Nogmaals allemaal hartstikke bedankt voor jullie inzet en zeker gezien het feit dat ik mijn jurk niet bij jullie had gekocht … ik heb wel tegen iedereen verteld hoe mooi en goed de Witte Markies is 
2 juni is mede dankzij jullie een geweldige dag geworden, ik zou het leuk vinden om nog een foto naar jullie toe te zenden zodat jullie het eindresultaat ook kunnen bewonderen … ik was en ben daar natuurlijk erg trots op 
Liefs,
Marcia Wismeijer – van Vegten


(48) Sabine
donderdag, 25 juli 2013 15:58
email

Hallo dames,

Ik wil jullie allemaal van harte bedanken voor de prachtige jurk en de mooie accessoires. Jullie waren allemaal fantastisch en hebben me heel leuk geholpen. Ik had niet verwacht zo snel al dé jurk tegen te komen.
Op de dag zelf kwam iedereen naar me toe om te vertellen wat een schitterende jurk het was, dit heeft zeker bijgedragen aan deze fantastische dag.
Graag wil ik nog foto's opsturen, naar welk e-mailadres kan dat?

Groetjes Sabine
11-07-2013

(47) Chantal ter Reehorst-Jurriens
woensdag, 17 juli 2013 14:31
email

Hoi Mary,

Nogmaals super bedankt voor mijn droom bruidsjurk!! Het was een topdag en iedereen vond de jurk geweldig!! Helemaal compleet met de sluier, schoenen gewoon perfect. Jullie hulp en vooral Mary in het bijzonder heeft mij zeker geholpen uiteindelijk de droomjurk te krijgen die ik voor ogen had!

Super bedankt meiden!
Groetjes, Chantal
*07-06-2013*

(46) Samantha Johansen
woensdag, 3 juli 2013 21:24

Vandaag m'n droomjurk gevonden! :-D
Kan niet wachten om de jurk weer gauw te passen :-) Dankjewel voor een geweldige dag!