Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(75)
1 2 3 4 5 6 7 8
(15) Monique van Bergen
zondag, 29 januari 2012 15:08
email

Hallo lieve mensen,
Gisteren was het zo ver, ik mocht bij jullie kijken naar de perfecte jurk voor mijn trouwdag a.s. 27 dec. Hoe zenuwachtig ik ook was, Greta heeft vanaf moment dat ze hielp tot rust gekregen en JAAA ik heb mijn droomjurk bij jullie gevonden! Ben zo verschrikkelijk blij dat jullie mij hebben geholpen naar het zoeken van een mooie jurk in mijn budget! Jammer dat Mary ziek was, maar in de zomer komen we graag weer langs om mijn droomjurk weer te mogen zien.....Ik kan nu eerst genieten van de vele foto's die mijn lieve vriendin heeft gemaakt! Ontzettend bedankt voor de fijne lieve middag en tot gauw!
Liefs Monique uit Meppel

(14) Aishel Rosini
dinsdag, 10 januari 2012 15:56
url  email

Geachte mevrouw,
Graag wil ik aan u mijn opvouwbare bruidssandalen introduceren. U verkoopt de meest prachtige en exclusieve bruidsjaponnen en persoonlijk denk ik dat mijn sandalen heel mooi zullen passen bij de bruiden die bijvoorbeeld op een mooie strand willen gaan trouwen. De sandalen zijn prachtig en van heel goed kwaliteit, maar dat zou u persoonlijk beter kunnen beoordelen.
Ik ben zeer benieuwd naar uw mening en indien mogelijk zou ik graag een afspraak willen maken om bij u langs te komen.
Alvast bedankt voor uw tijd.
Met vriendelijke groet,
Aishel Rosini

(13) Claudia
zondag, 1 januari 2012 22:20

Hallo iedereen,

Na een tijdje niet meer op de site geweest, zag ik dat het veranderd is.
Super leuk!

Liefs en groetjes Claudia (oud stagiaire)

(12) Nina
zaterdag, 24 december 2011 12:04
email

Hoi dames,

Precies een week geleden heb ik mijn droomjurk bij jullie gevonden. Ik had het niet meer verwacht na 3 winkels en ruim 20 jurken passen. Toen jullie de eerste jurk lieten zien, was ik meteen verkocht en toen ik hem aanhad helemaal. En nog steeds! Elke dag kijk ik even naar de gemaakte fotos. Ik kan niet wachten tot de volgende pasafspraak en natuurlijk de grote dag.

Wel jammer dat als ik iemand vertel dat ik mijn jurk bij jullie heb gevonden, ik gelijk de opmerking krijg doe maar duur. Dus voor alle duidelijkheid voor iedereen. Ook hier kun je het net zo duur maken als je het zelf wilt, net als bij andere winkels. Met als grote verschil dat hier Gezelligheid, Gastvrijheid en Geduld voorop staat ook voor de mensen die je meeneemt en dat is niet in alle winkels het geval, dat kunnen wij weten! Wij hebben er bijna 2 uur heen en 2 uur terug voor moeten rijden, maar het is het waard geweest!

Eind maart mag ik weer gaan passen, ik kan haast niet wachten.
Fijne feestdagen.
groetjes Nina

(11) Soraya Baltaci Cano
dinsdag, 1 november 2011 14:24
url 

Dag Mary,

Op dit moment zijn we bezig met de pre- casting van het programma ‘Jouw vrouw mijn vrouw’, met bekende Nederlanders.

Ik zal hieronder in het kort uitleggen waar ons programma over gaat.


Jouw vrouw mijn vrouw:
6 dagen ruilen van vrouw of man: in Jouw vrouw Mijn Vrouw zullen bekende Nederlandse koppels ruilen van partner.
In Jouw vrouw Mijn vrouw nemen we een kijkje in het leven van bekende koppels en zal de vrouw of man uit logeren gaan…

Dag 1: Aankomst
Op dag 1. pakken de bekende vrouwen of mannen hun koffers en weten nog niet met welke bekende Nederlandse vrouw of man zij gaan ruilen. Ook weten ze niet in wat voor huishouden ze terecht komen. We volgen de vrouw of man onderweg naar hun nieuwe thuis, waar zij bij aankomst alleen door het huis mogen rondsnuffelen. Ze lezen de “handleiding”, die de vrouw/ man des huizes heeft geschreven over haar manier van leven. Dan ontmoeten zij hun nieuwe echtgenoot(e) en is de ruil begonnen.

Dag 2 &3: Aanpassen
De logerende vrouw/ man moeten de eerste drie dagen het leven leiden zoals gezin A dit al jaren doet. De vrouwen/ mannen nemen de taken over van de vrouw des huizes of zij het hier mee eens zijn of niet.

Dag 3, 4 & 5: Rollen omdraaien
Op dag 3. worden de rollen omgedraaid. Na een aantal dagen aanpassen aan gezin A mag de logerende vrouw/ man drie dagen lang de rol verdeling binnen het huishouden A. bepalen.

Dag 6: Afscheid/ terugblik
Na zes dagen neemt de logerende vrouw/ man afscheid van hun surrogaat gezin en gaan weer terug naar huis. Maar voordat ze weer naar hun vertrouwde omgeving gaan zullen de twee koppels eerst met z’n vieren rond de tafel terugblikken op de afgelopen zes dagen. Zijn ze blij hoe het er bij hen thuis aan toegaat? Of hebben ze een aantal ideeën opgedaan tijdens de wissel?

Het programma zal ergens in februari/ maart gemaakt worden.

Uiteraard is er een vergoeding.

Voor meer vragen kunt u me altijd een e-mail sturen of bellen.

Ik hoop snel van u te horen.

Palm Plus Producties
Postbus 283
1200 AG Hilversum
Nederland

Soraya.BaltaciCano@palmplus.com

www.palmplus.com

T - +31 35 67 77 386
M - +31 6 49 88 78 78(10) maaike bouwens
zondag, 23 oktober 2011 10:47
email

Hoi Mary en Sonja,
Wat een topochtend bij jullie gehad. Binnen 5 minuten mijn droomjurk, waar ik al 20 jaar!!!!! over droom. Incl. kousen, schoenen, corset. En natuurlijk de sluier voor mijn bruidsmeisjes...Ik geef licht tot mei! Nogmaals hartelijk bedankt en tot januari.
X Maaike.

(9) Marijke
woensdag, 19 oktober 2011 06:59
email

Hoi Mary en Sonja,
Nogmaals hartstikke bedankt voor vrijdag. Geweldig hoe jullie iedereen ontvangen en op hun gemak laten voelen!
En hoewel ik nuchter klonk Mary, het is waar wat je zei: de bruiloft begon inderdaad afgelopen vrijdag!
Hartstikke bedankt, ik kan niet wachten tot februari!
Groetjes,
Marijke

(8) Chantal Rus - Van Dalen
zaterdag, 20 augustus 2011 08:18
email

Beste Mary,

Bij deze wil ik je nogmaal hartelijk danken voor de fantastische zorgen bj het uitzoeken van mijn bruidsjapon. Ik heb op 1 juli 2011 een fantastiche dag gehad en mijn man was sprakeloos over mijn jurk....!!
Ik zal naar jullie e-mail adres (zoals afgesproken) enkele foto's toesturen.

Groeten,
Chantal Rus - van Dalen

(7) Patricia zwanenburg
zondag, 7 augustus 2011 17:56
email

Hoi lieve Sonja, gister ochtend was ik
Nog helemaal
Onzeker of ik wel een mooie bruid zou worden.. Maar dat was al snel verdwenen hoor !! Ik ben zo goed door je geholpen ik
Vindt je zo super lief echt een fantastische dag was het gister .. Ik
Hoefde maar weinig te zeggen en jij wist DE japon voor mij te vinden .. De eerste jurk was meteen de beste .. Alles wat daarna nog kwam tipte niet aan de eerste .. Je hebt me echt heel lief geholpen en voelde me prima op mijn gemak .. :-) ik raad echt iedereen aan om naar jullie toe te gaan. Echt super bedankt voor de geweldige dag :-) ik kijk er naar uit om weet bij jullie terug te komen voor het door passen heel veel liefs Patricia

(6) Nancy Schoolderman
zaterdag, 16 juli 2011 14:48
email

Lieve Mary,
Ik heb vandaag een top ochtend gehad. Ik vond het echt zo gezellig, en jullie hebben me echt geweldig geholpen. Wat voelde ik me "thuis" bij jullie. Door jullie hulp heb ik echt een geweldige jurk kunnen vinden, waar ik echt super blij mee ben. Jullie zijn schatten! Dikke kus Nancy.