Lieve, toekomstige bruid,

Het uitkiezen van je bruidsjapon is een onvergetelijk moment, een gebeurtenis vol emotie. Daarom is De Witte Markies voor haar collectie op zoek gegaan naar de mooiste ontwerpen die de bruidswereld heeft te bieden, als parels uit de zee.

mary-borsato-klant-klein

Aandacht & UITGEBREIDE KEUS

Je treft een enorme keus aan in oogverblindende creaties, die stuk voor stuk uitblinken door het schitterende ontwerp en de voortreffelijke kwaliteit. Een deel van deze bijzondere collectie tref je aan onder de button ‘collectie’ op deze site. Zodra je de japon van je dromen hebt gevonden kun je natuurlijk meteen een afspraak maken!

Bruidsmode is een vak voor specialisten die weten wat er komt kijken om van jou het stralende middelpunt te maken tijdens de meest bijzondere dag van je leven. Mary Borsato zit inmiddels veertig jaar in dit prachtige vak. Veertig jaar, waarin de namen ‘De Witte Markies’ en ‘Mary Borsato’ in één adem met bruidsmode wordt genoemd.

Mary al 40 jaar een begrip in bruidsmode

Mary kan als het boegbeeld van de Nederlandse bruidsmode worden gezien en nog altijd verlaten elk jaar ontelbare tevreden bruiden haar prachtige winkel in Alkmaar.

De Witte Markies en haar team staan garant voor kwaliteit, exclusiviteit en service.

Het personeel van de Witte Markies, door Mary liefkozend ‘mijn meisjes’ genoemd, bestaat uit uitsluitend toegewijd en betrokken personeel dat exact weet wat er allemaal komt kijken bij het uitzoeken van een bruidsjapon.

Heb je interesse in één van Mary’s prachtige japonnen?

Bel dan even voor een afspraak!