Gastenboek

En dan is het zover, je hebt je jurk uitgekozen bij de Witte Markies. Maar wat zijn je ervaringen met ons personeel? Hoe ben je geholpen? Hoe was de service? Wat vond je van je jurk?

We horen het natuurlijk graag van je in ons gastenboek!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
81 berichten.
Anne Anne schreef op 13/08/2014 om 16:44
Beste Mary,
Ik heb de mooiste jurk bij jou uiteindelijk kunnen vinden, maar mijn klantervaring was helaas een stuk minder. De 1e mooie jurk werd uit mij handen gegrist door een andere klant, die gelijk in tranen uitbrak over dat ze haar jurk had gevonden (tja, wat doe je dan...). Vervolgens werd bij de 2e mooie jurk mij geen week bedenktijd gegund om even terug te komen met mijn moeder en zus voor hun oordeel. Ik moest direct beslissen. En tenslotte werd ik bij het afrekenen aan het lijntje gehouden dat ik nog wel even contact zou kunnen hebben met Mary, maar die bleek toch plotseling weg te zijn gegaan, dus het wachten hierop was voor niets. Gemiste kans, dit past niet bij zoiets leuks als het kopen van de perfecte trouwjurk.
Dorothy Bakker Dorothy Bakker schreef op 10/06/2014 om 18:41
Lieve Mary, Sonja, Alice en Greta,
Vrijdag 6 juni was het dan zover en trad mijn dochter Soraya in het huwelijk. Soraya straalde in haar Disneyjurk Belle. En ook ik en Carla (schoonmoeder) waren gehuld in een mooie creatie van De Witte Markies. Alles klopte deze dag, de jurk, het weer, het feest. Het leek wel een sprookje Zodra de foto\'s klaar zijn komen wij een keer langs. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor alles. Wij hebben genoten van de tijd die wij bij jullie in de zaak doorbrachten bij het passen van de jurken. Hoop jullie gauw weer te zien.
Judy Meijer-de Vries Judy Meijer-de Vries schreef op 21/05/2014 om 09:52
Lieve Mary,
Op 18 januari jl. kwam ik totaal onverwacht bij jouw zaak binnen, aangezien mijn beste vriendin Andrea er op aandrong om ook eens mee te maken wat het is om in een echte bruidswinkel te zijn...(ik was op dat moment \'iets\' aan het uitzoeken voor mijn trouwdag, samen met mijn moeder, en beste vriendin.) Zonder afspraak is het eigenlijk niet mogelijk om in jouw winkel de nodige aandacht te krijgen die een bruid oh zo nodig heeft, maar jij reageerde ontzettend lief en enthousiast! Je had wel even wat tijd voor me over, en dacht een goede jurk voor me te hebben. Nou Mary, dat bleek zo te zijn! 1 jurk heb ik bij jou gepast, en het was een match...Ik blij, moeder blij en vriendin blij!! Een aantal keren ben ik bij jou terug geweest ivm passen en zo.(ik viel steeds wat af, dus de jurk moest uiteindelijk bijna 2 maten kleiner...) En elke keer was het weer een feestje om bij jou in de winkel te mogen zijn; wat een sfeer! En wat een geweldige meiden (vrouwen...) werken er bij De Witte Markies...Op 8 mei jl. heb ik uiteindelijk mijn droomjurk bij je opgehaald, en ik wilde je bij deze nog een kleine impressie laten zien van hoe onze dag was....Ik weet dat je heeeeeeeeeeeeeel druk bent, maar misschien vind je het leuk om te zien hoe de jurk stond!!
Lieve Mary, ik kom zeker nog een keer een bakkie bij je doen, dus tot ziens en een dikke knuffel van Judy..( toen de Vries, maar nu Meijer )

http://video214.com/play/7OgNh1YeAMy3fA73kq9NEQ/s/dark
Angelique de Meijer-de Wit Angelique de Meijer-de Wit schreef op 28/12/2013 om 19:55
Lieve Mary,
Op 11-12-13 getrouwd en zijn we net terug gekomen van onze huwelijksreis op Cuba. We ontvangen nu de officiële trouwfoto\'s en zou ik jou graag er ééntje toe willen mailen zodat je kan zien dat het zo\'n prachtige creatie was. Zoveel reacties ontvangen van de bruidscreatie, daarom via Facebook maar ook nu hier even op jouw website, zo bedankt voor jouw liefde, inbreng, liefdevolle opvang van mijn moeder die emotioneel werd, dat ik in contact mocht komen via Mirel van Dam, je bent een kanjer, liefs Angelique
Fenna Deutekom Fenna Deutekom schreef op 08/12/2013 om 20:35
Lieve Mary,

Nog steeds ondersteboven van woensdag 4 december, ben ook heel benieuwd naar de foto\'s in de krant. En wat werken jullie hard...
Met warmte en liefde een fantastische jurk mogen ontvangen...

Heel heel hartelijk dank.
Fenna
Lydia Nagel Lydia Nagel schreef op 11/11/2013 om 12:30
Hallo Mary,
Ik wilde je bedanken dat ik binnen mocht komen vandaag tijdens de uitzending van 100%nl. En natuurlijk ook bedankt voor de koffie en het gebakje! Je bent een lieverd!
Liefs Lydia
simone simone schreef op 31/10/2013 om 12:29
Gisteren 30/10 in de wite Markies geweest.De witte markies is een topzaak!. Het personeel is gastvrij, klantvreindelijk, creatief en kundig!
Nav mijn wensen werd een jurk gepakt, gepast en hij was het gewoon! perfect!!
Super bedankt en tot de volgende keer.
Alida Winter Alida Winter schreef op 20/10/2013 om 22:05
In de winkel geweest met een goede vriendin. Amazing. Goede service, en bij deze bedankt voor de goede tips. De keuze is gemaakt.
Olga Onderdelinden Olga Onderdelinden schreef op 22/09/2013 om 10:30
Gisteren bij jullie in de winkel geweest met mn dochter en dr schoonmoeder en dr vriendin. Wat een service en klantvriendelijkheid geweldig helemaal top die warmte.
Dorothy Bakker Dorothy Bakker schreef op 15/09/2013 om 07:23
Dames, ik wil je even bedanken. Wij hebben gisterenmiddag een geweldige middag bij jullie gehad. Wat een geweldige vrouwen zijn jullie. Soraya is super gelukkig met haar droomjurk. Ook de reactie die ik krijg op facebook, nadat ik de foto van Soraya en Mary heb geplaatst zijn zo leuk. Mensen hebben een totaal verkeerd beeld van de zaak van Mary denken dat je de loterij moet winnen voordat je bij Mary een jurk kan kopen. Maar De Witte Markies is een zaak voor ieder budget. Nu maar wachten tot de jurk binnen is en wij weer gezellig langs kunnen komen. Nogmaals BEDANKT!!
Katell Blokhuis-Gourmelen Katell Blokhuis-Gourmelen schreef op 21/08/2013 om 14:54
Beste Mary en natuurlijk ook de andere dames,

Ik wil jullie bedanken voor jullie mooie werk. Ik vond mijn jurk prachtig! 
Graag wil ik ook foto\'s van de jurk op die fantastische dag in Frankrijk naar jullie toe sturen! Graag wil ik jullie emailadres hebben.

Nogmaals bedankt!


Katell (de Française ;-))
Karin ten Boekel Karin ten Boekel schreef op 16/08/2013 om 17:48
Vandaag heb ik Mary voor de tweede keer in mijn leven gebeld voor een mooie trouwjurk. Ik ga voor de tweede keer trouwen en wil een nu een jurk die iets meer ingetogen is. Mary heeft mij verzekerd dat het ook dit keer weer goed komt en daar geloof ik ook zeker in! Morgen heeft ze de koffie weer voor me klaar staan en het zal weer eens feestje worden om een jurk uit te zoeken bij de Witte Markies!
Ik kan niet wachten, tot morgen lieve dames!
Karin xxx
Marcia Wismeijer -van Vegten Marcia Wismeijer -van Vegten schreef op 12/08/2013 om 09:41
Lieve Mary en natuurlijk ook de andere dames,
Bij deze wil ik jullie allemaal als nog enorm bedanken voor het \"redden\" van mijn bruidsjapon en het feest er naar toe 🙂
Na de trieste mededeling van de witte Swaen was één telefoontje naar jullie genoeg ... ik had er weer zin in en weer het vertrouwen gekregen dat alles als nog goed kwam .. Bij aankomst bij de Witte Markies werden we met open armen ontvangen en was het meteen zoals het moest zijn, iedereen genoot en jullie waren allemaal zo aardig en attent.....heerlijk om daar als aanstaande bruid te mogen zijn!
Het feestje kon helemaal niet meer stuk toen ook Marco nog in de winkel aanwezig was .... hoe leuk was dat 🙂
De 2e keer passen en ophalen was net zo leuk als de eerste keer, weer met open armen ontvangen en alles adviezen waren top, prachtige jurk en ontzettend veel reacties gehad op mijn mooie sluier en bijpassende sieraden:) en dat terwijl ik eerst geen sluier wilde ....
Nogmaals allemaal hartstikke bedankt voor jullie inzet en zeker gezien het feit dat ik mijn jurk niet bij jullie had gekocht … ik heb wel tegen iedereen verteld hoe mooi en goed de Witte Markies is 
2 juni is mede dankzij jullie een geweldige dag geworden, ik zou het leuk vinden om nog een foto naar jullie toe te zenden zodat jullie het eindresultaat ook kunnen bewonderen … ik was en ben daar natuurlijk erg trots op 
Liefs,
Marcia Wismeijer – van Vegten
Sabine Sabine schreef op 25/07/2013 om 15:58
Hallo dames,

Ik wil jullie allemaal van harte bedanken voor de prachtige jurk en de mooie accessoires. Jullie waren allemaal fantastisch en hebben me heel leuk geholpen. Ik had niet verwacht zo snel al dé jurk tegen te komen.
Op de dag zelf kwam iedereen naar me toe om te vertellen wat een schitterende jurk het was, dit heeft zeker bijgedragen aan deze fantastische dag.
Graag wil ik nog foto\'s opsturen, naar welk e-mailadres kan dat?

Groetjes Sabine
11-07-2013
Chantal ter Reehorst-Jurriens Chantal ter Reehorst-Jurriens schreef op 17/07/2013 om 14:31
Hoi Mary,

Nogmaals super bedankt voor mijn droom bruidsjurk!! Het was een topdag en iedereen vond de jurk geweldig!! Helemaal compleet met de sluier, schoenen gewoon perfect. Jullie hulp en vooral Mary in het bijzonder heeft mij zeker geholpen uiteindelijk de droomjurk te krijgen die ik voor ogen had!

Super bedankt meiden!
Groetjes, Chantal
*07-06-2013*
Samantha Johansen Samantha Johansen schreef op 03/07/2013 om 21:24
Vandaag m\'n droomjurk gevonden! 😀
Kan niet wachten om de jurk weer gauw te passen 🙂 Dankjewel voor een geweldige dag!
mary mary schreef op 27/06/2013 om 20:03
Vandaag voor de tweede x mijn droomjurk gepast. Fantastisch. Nu wordt hij nog op de juiste lengte gemaakt en eind augustus weer terug om nog een keer te passen. Hij is echt heel mooi. Dames alvast bedankt voor jullie goede hulp en tot snel. Mary
SylviavanderPas-Gerritsen SylviavanderPas-Gerritsen schreef op 04/05/2013 om 13:02
Hallo dames,
Via deze weg wil ik jullie nog enorm bedanken voor alle hulp voor het zoeken naar mijn superjurk!
15 maart was een topdag en mijn man, maar ook andere waren helemaal verrast over mijn jurk! Een echte bruid! Zelfs mijn stoere papa werd emotioneel toen hij me zag 😉
Hebben jullie toevallig een mailadres waar ik foto\'s naartoe kan mailen?
Groet,
Sylvia van der Pas
martina caspers-somo martina caspers-somo schreef op 17/03/2013 om 15:59
Lieve mary,
ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor de prachtige cindrella jurk die ik aan had op 24-09-2012 mijn man was er onderste boven van hij vond hem schitterend.
ik wil jullie ook bedanken voor al het werk en aandacht die jullie mij gaven, ik had belooft om nog wat achter te laten in het gastenbook.
Als je een mooie jurk wilt en alle aandacht en goede service moeten jullie bij mary en de rest van de meiden zijn want het zijn lieverds en hebben er verstand van
liefst martina
Mary Prins Mary Prins schreef op 28/02/2013 om 20:50
Vandaag een hele mooie bruidsjurk gekocht. Het was even twijfelen tussen twee modellen maar de dames van De Witte Markies hebben mij de juiste beslissing laten nemen. Thuis toch nog even een traantje gelaten. Ik heb mijn droomjurk bij jullie gevonden. Wat een leuke ontvangst en zooooo goed geholpen. Alhoewel de bruiloft pas in september is verheug ik mij er nu al op om deze schitterende jurk te gaan dragen. Bedankt lieve mensen.