Gastenboek

En dan is het zover, je hebt je jurk uitgekozen bij de Witte Markies. Maar wat zijn je ervaringen met ons personeel? Hoe ben je geholpen? Hoe was de service? Wat vond je van je jurk?

We horen het natuurlijk graag van je in ons gastenboek!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
81 berichten.
Nina Nina schreef op 25/02/2013 om 10:31
Hallo dames,
Ik ben wat laat, maar ik wil jullie toch nog heel erg bedanken. Wij hebben een prachtige dag gehad (20-09-2012). Heel veel complimentjes gehad!
En ik ben ook nog steeds heel blij met mijn jurk en doe hem ook nog weleens aan 🙂
Nogmaals bedankt voor de goede zorgen !!!
Rianne Rianne schreef op 12/01/2013 om 15:29
Ik wou jullie via deze weg nog even bedanken voor de mooie jurk!
Iedereen vond hem prachtig, en hebben echt de dag van ons leven gehad!
Als jullie een mailadres hebben zal ik nog even een foto sturen.
Groetjes Rianne & Denise (21-12-12)
Renata de Jong- van 't Loo Renata de Jong- van 't Loo schreef op 31/12/2012 om 13:49
Hallo Sonja & Mary,

Nogmaals dank voor de mooie jurk!
Iedereen vond \'m helemaal top!
\'T was een mooie dag en zoals ik al voorspelde hadden we toch nog sneeuw
en chaos op de weg.. gelukkig was iedereen nog op tijd! (6dec)
Hoop dat jullie fijne feestdagen hebben gehad en wens jullie vannavond een heel goed uiteinde en heel veel geluk en gezondheid en een hoop bruidjes voor het nieuwe jaar.!
Ps. wat is jullie e-mail adres dan zal ik een fotootje mailen...
Groetjes Renata
Co Co schreef op 23/12/2012 om 10:16
Collectie bekijken
Co Co schreef op 23/12/2012 om 10:15
Collectie bekijken.
Monique&peter&kids van der Velde Monique&peter&kids van der Velde schreef op 21/12/2012 om 17:22
HOI MARRY & COLLEGAS
Het was de mooiste dag van ons leven geworden.
Het was heel leuk hoe jij ons welkom hete van af het balkon.
Iedereen keek vreemd op dat vond ik wel grappig.
Zelfs mensen in mijn dorp konden het niet geloven.
Ze vragen me alles over jouw en als ze nog niet getrouwdt zijn dan ze ik ga trouwen dan weet ik wel waar je heen moet.Dan leer je haar zelf kennen.
Het was fijn dat je die dag er bij was want ik had wel wat pijn maar dat was jullie schuld niet. Brandwonden met kant en kralen kunnen niet samen. Maar wie mooi wil zijn moet pijn lijden op zo\'n dag. Peter vond Sabine en mij er mooi uit zien. Dank zij JULLIE Vele malen dank. Peter&monique &kids dikke knuffel van der Velde
Marianne Balfoort - de Ruiter Marianne Balfoort - de Ruiter schreef op 11/12/2012 om 17:29
Hallo Sonja en Mary,
Onze trouwdag 2-11-2012 was een super mooie dag, met een super mooie jurk. Ik zou graag foto\'s willen sturen, maar kan geen e-mail adres vinden, hoe kan ik dit alsnog doen? Ik hoor het graag. In ieder geval bedankt voor de mooie jurk die ik aan had tijdens de bruiloft.
Groetjes van Marianne Balfoort - de Ruiter.
Marinka van Berge-Rijkhoff Marinka van Berge-Rijkhoff schreef op 29/10/2012 om 11:35
Hoi Sonja & Mary,

Het is alweer bijna een half jaar geleden dat ik mijn mooie jurk bij jullie heb uitgezocht. Ik heb hem inmiddels op onze prachtige dag aan mogen hebben. De jurk maakte het mooie plaatjes compleet.

Ik wil jullie heel erg bedanken voor de super service en de hartverwarmende gastvrijheid.

Groetjes,

Marinka van Berge-Rijkhoff

Ps. ik zou jullie graag een foto willen sturen maar ik kan helaas geen e-mailadres vinden.
Monique Berkenpas Monique Berkenpas schreef op 25/10/2012 om 20:53
Lieve Mary
Zo als je zelf steeds zegt.Je bent een schat voor wat je voor ons doet. Ze kunnen zeggen wat ze willen uit mijn mond komt niks verkeerds over jullie.Ik ben ontzettend blij na alle moeilijke tijden die wij hebben mee gemaakt.Dat het nu voor de wind gaat is moeilijk te begrijpen als het je niet mee zit.Mijn dochter Sabine geeft je een dikke zoen+knuffel en ook van ons.
liefs Monique&Peter en ook mijn zoontje Tiago v/d Velde
Juanita Hermes Juanita Hermes schreef op 24/10/2012 om 11:59
Lieve Mary, Gretha en Sonja,
Ik wil jullie nog heel hartelijk bedanken voor de prachtige jurk die jullie voor mijn dochter Fanny hebben gemaakt. Jullie stonden erbij dat moeder en dochter tranen in de ogen hadden de eerste keer bij het passen. Het was een fantastische trouwdag op 18 september j.l. Werkelijk iedereen vond dat de bruid er super fantastisch uitzag. Dank jullie voor de hartelijkheid, de hele lieve woorden en het bij jullie thuis voelen. Jullie zijn schatten.
Liefs Juanita, moeder van Fanny.
Fanny Dekker Fanny Dekker schreef op 13/09/2012 om 19:48
Afgelopen dinsdag mijn trouwjurk opgehaald voor mijn huwelijk op 18 september 2012. Ik heb een grote confectiemaat (broekmaat 56/58) en De witte Markies reageerde als enige winkel van een hele lijst op mijn noodoproep voor een mooie trouwjurk!! Ik loop nooit in rokken of jurken maar ik voel mij zo op mijn gemak in mijn mooie jurk dat ik zeker weet dat het een fantastische dag zal worden. Niets in onmogelijk bij de Witte Markies. De meiden ontvangen je zo ongelooflijk hartelijk dat je je meteen thuis voelt. Hun geweldige adviezen en tijd die voor je genomen wordt is onbetaalbaar. Het was ook nog eens voor mij kort dag voor een jurk te kopen aangezien wij op korte termijn het huwelijk geregeld hebben. Maar De Witte Markies doet het gewoon!!! Nogmaal dank jullie wel en ik kan niet wachten tot mijn bruiloft en iedereen zal gewoon stijl achteroverslaan. Flabbergasted!!!! Wordt vervolgd....
Debby Rigter Debby Rigter schreef op 13/08/2012 om 11:53
Uitstekende service! Ik was in 2006 al heel erg tevreden, toen ik DE jurk voor mij bij jullie vond en toen ik vannochtend binnen liep om te vragen of de bruidsjurkhoezen verkocht worden en ik er zo een mee kreeg (na zes jaar!), werd dat weer eens bevestigd. Dank!
Wendy van der Meijs Wendy van der Meijs schreef op 11/08/2012 om 08:15
Hallo Sonja en Mary,
Wat was het een geweldige beleving om gisteren bij jullie mijn bruidsjapon te kopen. En o wat is hij mooi en geweldig dat er nu nog dingen aan gepast kunnen worden zoals ik ze wil. Ik had nooit verwacht dat ik in zo\'n japon kon en dat ik meteen bij de eerste japon had wahhh deze wordt het.
Ik was mega zenuachtig, maar ik weet zeker dat deze japon, prachtig is bij Cuba, prachtig is bij mij en dat mijn lieve Lau hem prachtig vind.
Dank je wel voor allle goede zorgen. Ik kan niet wachte tot ik heb weer aan mag en we het verder over de details gaan hebben.
Tot dan,
Liefs Wendy
Wendy van der Meijs Wendy van der Meijs schreef op 11/08/2012 om 08:15
Hallo Sonja en Mary,
Wat was het een geweldige beleving om gisteren bij jullie mijn bruidsjapon te kopen. En o wat is hij mooi en geweldig dat er nu nog dingen aan gepast kunnen worden zoals ik ze wil. Ik had nooit verwacht dat ik in zo\'n japon kon en dat ik meteen bij de eerste japon had wahhh deze wordt het.
Ik was mega zenuachtig, maar ik weet zeker dat deze japon, prachtig is bij Cuba, prachtig is bij mij en dat mijn lieve Lau hem prachtig vind.
Dank je wel voor allle goede zorgen. Ik kan niet wachte tot ik heb weer aan mag en we het verder over de details gaan hebben.
Tot dan,
Liefs Wendy
Cerenkova Olesja Cerenkova Olesja schreef op 06/08/2012 om 14:29
Good afternoon!

I would like to ask if you have to have a new dress Ambrosia by Maggie Sottero in alabaster 14 or 16 size.? What the price of this dress? The problem is that in the wedding salon, where I ordered a dress size is not correctly identified. I got a dress that is little for me ( size 12), but the wedding will on 14.09.2012.

Thank you.

With best regards,
Olesja Cerenkova
patricia de vries - tigchelaar patricia de vries - tigchelaar schreef op 24/07/2012 om 09:28
lieve mary,
ruim 6 jaar heeft mijn jurk moeten wachten tot ze mocht worden aangetrokken.
nu 12 juli 2012 was het zover we zijn onwijs blij dat jullie na 6 jaar mijn jurk zo hebben kunnen aanpassen dat hij helemaal paste.
mijn mannetje stond verbaasd dat het rood was en vond de jurk prachtig.
dikke kus patricia
Eva Kits Eva Kits schreef op 01/06/2012 om 08:51
Lieve Mary,Gretha en Sonja
Voor mijn trouwfeest op 25 mei heb ik mij trouwjurk bij jullie gekocht en dat kan ik iedereen aan raden. De service is echt heel erg goed en je wordt bij jullie vriendelijk geholpen. Ook hebben jullie veel verstand van zaken en dat vind ik heel goed.
Ik heb een prachtige trouwdag gehad en mede door de mooie jurk die ik bij jullie gekocht heb.
Jullie zijn een geweldig team!!!
Veel liefs
Eva Kits
Marijke Buijsman Marijke Buijsman schreef op 29/05/2012 om 17:34
Hoi Mary,

We hebben afgelopen vrijdag een prachtig trouwfeest gehad en dit komt mede door de prachtige bruidscreaties van jullie. Ik zou graag foto\'s aan jullie willen toezenden, maar ik heb geen emailadres van jullie, Kan ik dit even van je krijgen. Nogmaals bedankt voor alles.

groetjes, Monique en Marijke
Nancy Schoolderman Nancy Schoolderman schreef op 15/05/2012 om 20:52
Lieve Mary, Gretha en Sonja,

Ik heb vandaag mijn jurk opgehaald, en wat ben ik blij dat ik bij jullie mijn jurk heb gehaald. Ik raad het iedereen aan. Het is echt zo gezellig, zo warm en wat word je op je gemak gesteld. Niets is teveel, en alles word voor je gedaan. Ik voelde me heel erg thuis bij jullie. Lieve schatten bedankt voor alles. Jullie zijn echt top! Dikke kus van mij.
natascha schoen-rachmatow natascha schoen-rachmatow schreef op 09/05/2012 om 12:27
lieve mary,
heel erg bedankt voor de brochures !!(en je kaartje)
mijn zoontje van 5 is er heel erg blij mee , en neemt ze morgen meteen mee naar school .
nogmaals heel erg bedankt