Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(75)
1 2 3 4 5 6 7 8
(65) Mariska
zondag, 4 januari 2015 23:11
email

Lieve meiden en Mary,
Afgelopen zaterdag had ik een afspraak voor het zoeken naar mijn droomjurk. Samen met mijn moeder, zus en beste vriendin kwamen wij binnen en waren gelijk enthousiast. De winkel is huiselijk ingericht en het ontvangst was warm. Achterin hing een jurk per toeval aan een haakje en dit was gelijk de jurk. Ik zag het meteen ;). Na een kopje thee mocht ik de jurk passen en ik had gelijk het 'wauw' effect. Voelde me echt top in die jurk. De medewerkster spelde de jurk mooi af, en zelfs Mary kwam even om het hoekje kijken.... Wat een heerlijke mensen werken daar, met passie voor het vak. Het was voor ons best wel een stukje rijden, maar zeker de moeite waard. Kan niet wachten totdat ik weer langs kan komen voor het doorpassen van mijn droomjurk.
Jullie zijn stuk voor stuk toppers!!
Liefs,
Mariska

(64) José
woensdag, 12 november 2014 09:00
email

Goedendag, lees gelukkig allemaal positieve verhalen....jammer dat ik het niet zo heb ervaren....Ik had een prachtige jurk maar hij is niet afgeleverd zoals we hadden afgesproken...de verkoopster deed ook niet hoe ik het graag wilde hebben....en het ergste nog op de trouwdag was s'middags mijn hoepel al door midden gebroken....
Mary was wel ontzettend lief....dat maakt een hoop goed........

(63) femke
donderdag, 23 oktober 2014 15:39
email

Lieve Mary en lieve charmante assistentes ;)
Ik wil JULLIE nu alvast bedanken voor de perfecte hulp bij het uitzoeken van mijn jurk! We hebben een heerlijke middag gehad en ik kan niet wachten om de jurk weer te zien ( liefst aan te hebben;)
Tot snel! liets femke


(62) madelina nieraeth
zondag, 5 oktober 2014 12:23
email

hoi mary met madelina ik kwam even zeggen dat ik het afgelopen vrijdag het erg naar mn zin heb gehad bij jou. ik kom zeker nog een keer bij je langs maar dan is dat voor een trouwjurk. groetjes madelina uit arnhem. en veel plezier met het schilderij van marco en leontine

(61) Anne
woensdag, 13 augustus 2014 16:44
email

Beste Mary,
Ik heb de mooiste jurk bij jou uiteindelijk kunnen vinden, maar mijn klantervaring was helaas een stuk minder. De 1e mooie jurk werd uit mij handen gegrist door een andere klant, die gelijk in tranen uitbrak over dat ze haar jurk had gevonden (tja, wat doe je dan...). Vervolgens werd bij de 2e mooie jurk mij geen week bedenktijd gegund om even terug te komen met mijn moeder en zus voor hun oordeel. Ik moest direct beslissen. En tenslotte werd ik bij het afrekenen aan het lijntje gehouden dat ik nog wel even contact zou kunnen hebben met Mary, maar die bleek toch plotseling weg te zijn gegaan, dus het wachten hierop was voor niets. Gemiste kans, dit past niet bij zoiets leuks als het kopen van de perfecte trouwjurk.

(60) Dorothy Bakker
dinsdag, 10 juni 2014 18:41
email

Lieve Mary, Sonja, Alice en Greta,
Vrijdag 6 juni was het dan zover en trad mijn dochter Soraya in het huwelijk. Soraya straalde in haar Disneyjurk Belle. En ook ik en Carla (schoonmoeder) waren gehuld in een mooie creatie van De Witte Markies. Alles klopte deze dag, de jurk, het weer, het feest. Het leek wel een sprookje Zodra de foto's klaar zijn komen wij een keer langs. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor alles. Wij hebben genoten van de tijd die wij bij jullie in de zaak doorbrachten bij het passen van de jurken. Hoop jullie gauw weer te zien.

(59) Judy Meijer-de Vries
woensdag, 21 mei 2014 09:52
email

Lieve Mary,
Op 18 januari jl. kwam ik totaal onverwacht bij jouw zaak binnen, aangezien mijn beste vriendin Andrea er op aandrong om ook eens mee te maken wat het is om in een echte bruidswinkel te zijn...(ik was op dat moment 'iets' aan het uitzoeken voor mijn trouwdag, samen met mijn moeder, en beste vriendin.) Zonder afspraak is het eigenlijk niet mogelijk om in jouw winkel de nodige aandacht te krijgen die een bruid oh zo nodig heeft, maar jij reageerde ontzettend lief en enthousiast! Je had wel even wat tijd voor me over, en dacht een goede jurk voor me te hebben. Nou Mary, dat bleek zo te zijn! 1 jurk heb ik bij jou gepast, en het was een match...Ik blij, moeder blij en vriendin blij!! Een aantal keren ben ik bij jou terug geweest ivm passen en zo.(ik viel steeds wat af, dus de jurk moest uiteindelijk bijna 2 maten kleiner...) En elke keer was het weer een feestje om bij jou in de winkel te mogen zijn; wat een sfeer! En wat een geweldige meiden (vrouwen...) werken er bij De Witte Markies...Op 8 mei jl. heb ik uiteindelijk mijn droomjurk bij je opgehaald, en ik wilde je bij deze nog een kleine impressie laten zien van hoe onze dag was....Ik weet dat je heeeeeeeeeeeeeel druk bent, maar misschien vind je het leuk om te zien hoe de jurk stond!!
Lieve Mary, ik kom zeker nog een keer een bakkie bij je doen, dus tot ziens en een dikke knuffel van Judy..( toen de Vries, maar nu Meijer )

http://video214.com/play/7OgNh1YeAMy3fA73kq9NEQ/s/dark

(58) Angelique de Meijer-de Wit
zaterdag, 28 december 2013 19:55
email

Lieve Mary,
Op 11-12-13 getrouwd en zijn we net terug gekomen van onze huwelijksreis op Cuba. We ontvangen nu de officiële trouwfoto's en zou ik jou graag er ééntje toe willen mailen zodat je kan zien dat het zo'n prachtige creatie was. Zoveel reacties ontvangen van de bruidscreatie, daarom via Facebook maar ook nu hier even op jouw website, zo bedankt voor jouw liefde, inbreng, liefdevolle opvang van mijn moeder die emotioneel werd, dat ik in contact mocht komen via Mirel van Dam, je bent een kanjer, liefs Angelique

(57) Fenna Deutekom
zondag, 8 december 2013 20:35
email

Lieve Mary,

Nog steeds ondersteboven van woensdag 4 december, ben ook heel benieuwd naar de foto's in de krant. En wat werken jullie hard...
Met warmte en liefde een fantastische jurk mogen ontvangen...

Heel heel hartelijk dank.
Fenna


(56) Lydia Nagel
maandag, 11 november 2013 12:30
email

Hallo Mary,
Ik wilde je bedanken dat ik binnen mocht komen vandaag tijdens de uitzending van 100%nl. En natuurlijk ook bedankt voor de koffie en het gebakje! Je bent een lieverd!
Liefs Lydia